Rutiner i Ajerhallen

Postet av Furnes Håndball den 10. Sep 2015

Følgende rutiner er gjeldende:

Håndballmålene

Hver gang vi fester målene til gulvet skal vi skru de helt fast, ikke bare tre dreininger!! Hvis vi fester bare med to-tre dreininger så står ikke målet helt fast (p.g.a kast, spark, dytt osv.)og det vil gnisse på gjengene, som er i festeanordningen på gulvet. Da slites gjengen og vi får det samme problemet igjen, da for VÅR regning!!
Når vi er ferdig på trening skal målene løsnes og legges inn mot veggen. Dette er mål som kun Furnes håndball skal bruke, men står de oppe så bruker elever og lærere ved Katta målene til både fotball, håndball og «turning». Målene er kun konstruert og dimensjonert for håndball!Fri rømningsvei
Det står bord og stoler i gangen, dette stenger rømningsveier. I gangen skal det kun stå et bord og 4 stoler (max), resten må vi stable bort f.eks. i gamle kiosken.


Ny alarm
Det har kommet en ny alarm i Ajerhallen. Den henger på veggen inn mot gamle kiosken. IKKE fjern dette displayet fra holderen, da går alarmen!! Alarmen skal ikke vi bry oss noe om annet enn i helgene når vi kommer først! For dere som f.eks. kommer først ved et hjemme arrangement trykker dere på GRØNN TAST ØVERST TIL VENSTRE OG TRYKKER 1500. Da slås alarmen av. På vanlig uke dager er det andre som slår den av. Den kobles automatisk til på kvelden.
Disse alarmrutinene følges til annen beskjed blir gitt!

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.