Bry deg - det nytter - et sterkt foredrag

Postet av Furnes Håndball den 10. Aug 2015Mange stilte opp til et sterkt foredrag og en lærerik kveld i Teatersalen i Brumunddal, mandag 28. september - Bry deg - det nytter.

Idretten i Furnes ønsker å samarbeide med Norsk narkotikapolitiforening og Antidoping Norge om
et holdningsskapende arbeid. Samarbeidet skal gi økt fokus på det å ha et godt og rent idrettsmiljø. Både Furnes Fotball og Håndball vil også vise vårt engasjement på banen - våre drakter vil få påtrykt - Bry deg -

Stor takk til vår egen Geir Eriksen som var initiativtaker for denne kvelden. Furnes Håndball er heldig som har engasjerte tillitsvalgte med et stort fokus på barn og unge. Han kan kontaktes på
488 92 687 hvis noen har spørsmål.

For mer informasjon om temaet kan vi anbefale:

www.antidopingnorge.no
www.renutover.no
www.nnpf.noTidligere informasjon til temakvelden:


Furnes Fotball og Furnes Håndball inviterer barn fra 13 år og eldre samt foreldre i begge klubbene til en kveld med informasjon rundt doping / anabole steroider.

Det viser seg at barn helt ned i 13 års alderen doper seg for finere kropp og for å prestere bedre i sin idrett. Fotball og håndball gruppa i Furnes ønsker at vi skal bry oss om hverandre, for å klare dette må vi ha kunnskap om tema, dette har vi tenkt å gi dere gjennom ett foredrag av Morten Heierdal fra Antidoping Norge. Morten er tidligere misbruker av doping og forteller en sterk historie om sjalusi, kriminelle handlinger og stort misbruk av ulovlige substanser.

Morten har de siste 2 årene gjennomført ca 150 til 200 foredrag for foreldre og barn ned til 13 år.

Fotball og håndball gruppa i Furnes tar kostnadene rundt denne dagen, det vi ønsker av dere foreldre og deres barn fra 13 år og oppover er at dere møter opp og skaffer dere kunnskap om et voksende problem i samfunnet, dette er noe som gjelder alle og ikke bare «andre sine barn»

Håper dere kan være med fotball og håndball gruppene i Furnes og BRY DERE.

Det er 400 plasser, det er førstemann til mølla som gjelder, meld dere på, for at vi skal kunne ha en oversikt over hvor mange som kommer ønsker vi at dette skal være bindene påmelding.

Påmeldingsfrist 1. september.
Etter denne datoen sender vi invitasjonen videre til andre interessenter. Vi skal fylle teatersalen!

Ved eventuelle spørsmål kan Geir Eriksen kontaktes på mob 48892687 eller geeriksen72@gmail.com - du kan også melde deg på direkte til Geir - husk antall deltagere .
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.