Gavesjekk fra GjensidigeStiftelsen

Postet av Furnes Håndball den 11. Des 2015


Til store glede har vi mottatt gavesjekk fra GjensidigeStiftelsen på kr 22.000,- til punktfestede mål i Ajerhallen. Dette bidrar til ønske om bedre sikkerhet i hallen og mer treningstid.Klubbuker hos Freske Fraspark uke 43 og 44

Postet av Furnes Håndball den 19. Okt 2015

freske fraspark.png
Tekstboks: INVITASJON TIL KLUBBUKERFurnes Håndball har inngått en klubbavtale med Freske Fraspark og vil dermed inviterer dere til klubbuker.

I uke 43-44 holder Freske Fraspark dørene åpne og alle i klubben er hjertelig velkomne til å prøve klubbkolleksjonen og bestille annet nødvendig håndballutstyr.

Når: Uke 43-44

Sted: Freske Fraspark. Torggata 36, 2317 Hamar

Åpningstider: Man-fred: 10:00-17:00
Lørdag: 10:00-15:00Klubbkolleksjonen Furnes Håndball sesongene 14/15 – 15/16

Genser


FH logo på brystet

Initialer nede foran

Stort FH trykk på ryggJunior str kr 475,-

Senior str kr 525,-

Initialer kr 10,- pr bokstav

BukseInitialer foranInitialer kr 10,- pr bokstav

Senior str kr 500,-

Initialer kr 10,- pr bokstav

Treningstrøye
FH logo på brystet

Initialer nede foran

Stort FH trykk på ryggJunior str kr 200,-

Senior str kr 250,-

Initialer kr 10,- pr bokstav

Matchshorts med innerbukse
Alle str kr 229,-

KlubbagBag med stort FH trykk og initialerPris kr 250,-

Initialer kr 10,- pr bokstav


Alle priser er veiledende og FH for 30% rabatt på felleskjøp til lageneVed spørsmål vedr. Klubbkolleksjonen ta kontakt med Freske Fraspark, tlf 62 52 42 01 eller Nina Eriksen, e-post: nina.eriksen.ne@gmail.com
Takk for dugnadsinnsatsen

Postet av Furnes Håndball den 23. Sep 2015Bilderesultat for barilla logo

Styret takker alle for en flott dugnadsinnsats hos Barilla ! Stor takk til Barilla også som
gir klubben mulighet for denne gode inntektskilden !

Som de fleste andre idrettsklubber, er også Furnes Håndball avhengig av dugnadsinnsats for å få hjulene til å gå rundt. Klubben etterstreber å være forutsigbare på dette området, slik at alle vet hva som forventes.
Rutiner i Ajerhallen

Postet av Furnes Håndball den 10. Sep 2015

Følgende rutiner er gjeldende:

Håndballmålene

Hver gang vi fester målene til gulvet skal vi skru de helt fast, ikke bare tre dreininger!! Hvis vi fester bare med to-tre dreininger så står ikke målet helt fast (p.g.a kast, spark, dytt osv.)og det vil gnisse på gjengene, som er i festeanordningen på gulvet. Da slites gjengen og vi får det samme problemet igjen, da for VÅR regning!!
Når vi er ferdig på trening skal målene løsnes og legges inn mot veggen. Dette er mål som kun Furnes håndball skal bruke, men står de oppe så bruker elever og lærere ved Katta målene til både fotball, håndball og «turning». Målene er kun konstruert og dimensjonert for håndball!Fri rømningsvei
Det står bord og stoler i gangen, dette stenger rømningsveier. I gangen skal det kun stå et bord og 4 stoler (max), resten må vi stable bort f.eks. i gamle kiosken.


Ny alarm
Det har kommet en ny alarm i Ajerhallen. Den henger på veggen inn mot gamle kiosken. IKKE fjern dette displayet fra holderen, da går alarmen!! Alarmen skal ikke vi bry oss noe om annet enn i helgene når vi kommer først! For dere som f.eks. kommer først ved et hjemme arrangement trykker dere på GRØNN TAST ØVERST TIL VENSTRE OG TRYKKER 1500. Da slås alarmen av. På vanlig uke dager er det andre som slår den av. Den kobles automatisk til på kvelden.
Disse alarmrutinene følges til annen beskjed blir gitt!Bry deg - det nytter - et sterkt foredrag

Postet av Furnes Håndball den 10. Aug 2015Mange stilte opp til et sterkt foredrag og en lærerik kveld i Teatersalen i Brumunddal, mandag 28. september - Bry deg - det nytter.

Idretten i Furnes ønsker å samarbeide med Norsk narkotikapolitiforening og Antidoping Norge om
et holdningsskapende arbeid. Samarbeidet skal gi økt fokus på det å ha et godt og rent idrettsmiljø. Både Furnes Fotball og Håndball vil også vise vårt engasjement på banen - våre drakter vil få påtrykt - Bry deg -

Stor takk til vår egen Geir Eriksen som var initiativtaker for denne kvelden. Furnes Håndball er heldig som har engasjerte tillitsvalgte med et stort fokus på barn og unge. Han kan kontaktes på
488 92 687 hvis noen har spørsmål.

For mer informasjon om temaet kan vi anbefale:

www.antidopingnorge.no
www.renutover.no
www.nnpf.noTidligere informasjon til temakvelden:


Furnes Fotball og Furnes Håndball inviterer barn fra 13 år og eldre samt foreldre i begge klubbene til en kveld med informasjon rundt doping / anabole steroider.

Det viser seg at barn helt ned i 13 års alderen doper seg for finere kropp og for å prestere bedre i sin idrett. Fotball og håndball gruppa i Furnes ønsker at vi skal bry oss om hverandre, for å klare dette må vi ha kunnskap om tema, dette har vi tenkt å gi dere gjennom ett foredrag av Morten Heierdal fra Antidoping Norge. Morten er tidligere misbruker av doping og forteller en sterk historie om sjalusi, kriminelle handlinger og stort misbruk av ulovlige substanser.

Morten har de siste 2 årene gjennomført ca 150 til 200 foredrag for foreldre og barn ned til 13 år.

Fotball og håndball gruppa i Furnes tar kostnadene rundt denne dagen, det vi ønsker av dere foreldre og deres barn fra 13 år og oppover er at dere møter opp og skaffer dere kunnskap om et voksende problem i samfunnet, dette er noe som gjelder alle og ikke bare «andre sine barn»

Håper dere kan være med fotball og håndball gruppene i Furnes og BRY DERE.

Det er 400 plasser, det er førstemann til mølla som gjelder, meld dere på, for at vi skal kunne ha en oversikt over hvor mange som kommer ønsker vi at dette skal være bindene påmelding.

Påmeldingsfrist 1. september.
Etter denne datoen sender vi invitasjonen videre til andre interessenter. Vi skal fylle teatersalen!

Ved eventuelle spørsmål kan Geir Eriksen kontaktes på mob 48892687 eller geeriksen72@gmail.com - du kan også melde deg på direkte til Geir - husk antall deltagere .


Min Idrett

Postet av Furnes Håndball den 22. Feb 2015

Som ny/tidligere spiller i Furnes Håndball trenger vi dine opplysninger registrert i vårt elektronisk medlemsregister KlubbAdmin. Alle aktive spillere i klubben må registrere seg via Min Idrett.

Ta kontakt med klubbadmin@furneshandball.no ved spørsmål.

Hjelp til registrering, se video om Ny bruker og Søk Medlemskap

Fakturering av medlemskontingent/treningsavgift genereres på bakgrunn av opplysninger i KlubbAdmin.